MČR Funboard, BIC a další

V Chorvatské Viganji proběhlo MČR různých kategorií windsurfů. Ve slalomu Funboard si mezi 34 závodníky dobře vedl F. Šplíchal, který obsadil 16. místo. K. Loužek byl 29. V kategorii Funboard se umístil K. Loužek na 22. místě z 27. Ve slalomu mládežnického BIC Techno byl náš Š. Loužek nejmladším účastníkem a dokázal velmi slušně konkurovat i o 4 roky starším soupeřům. Jako jeden z mála dojel všechny rozjížďky a skončil na 15. místě ze 17. Výsledky.

Na Nechranické přehradě nebylo příliš větru, a tak se třídě 29er, kde závodí náš V. Cibulka, podařilo odjet jen 1 rozjížďku nedostačující pro pohárový koeficient. Ta se bohužel nepovedla, a tak se musí tentokrát s P. Tupým (LS Brno) spokojit s 9 místem. 4 rozjížďky se ale podařily odjet třídě RS500 v tomtéž závodě a V. Cibulková s J. Dobrým (LOKO) odváží po týdnu znovu skvělé 1. místo ze závodu Českého poháru! Výsledky.

Tradiční Modrá stuha Hnačova musela být z technických důvodů přesunuta na Hracholusky, kde se podařily odjet 3 rozjížďky. Ze 7 Finnů byl náš tentokrát jen jeden, I. Dragoun skončil 6. Výsledky.

Do Třeboně se na rybník Svět sjelo 9 Fireballů. D. Dragoun s K. Janderovou (YC SaS) dokončili po nepovedených sobotních rozjížďkách na 6. místě. Výsledky.

Děkujeme všem, kteří pomohli s vozením a dalšími aktivitami pro děti příměstského táboru Slavie VŠ Plzeň v prvních dvou turnusech! V srpnu budou další 2 turnusy 19.8. a 26.8. a bude opět potřeba každého, kdo má možnost v klubu být cca od 9 do 15 h. Samozřejmě to lze zapsat jako brigádnické hodiny, což je příležitost pro každého, kdo ještě nemá splněno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..