Cena primátora a další

Tento víkend proběhl náš závod Cena primátora, který jsme z důvodu nedostatku vody museli přesunout na Hracholusky. Do závodu se přihlásilo neuvěřitelných 44 sportovců v pěti třídách, což je nejvíce na námi pořádaných závodech od závodu Poslední vítr v roce 2007, tedy za posledních 13 let! Záznamy ČSJ na Hracholuskách větší závod neevidují. Mnoho dalších se přijelo podívat jako doprovod. V sobotu se i přes slibnou předpověď podařila odjet pouze jedna večerní rozjížďka, a tak se přes den všichni mohli věnovat společenským aktivitám. Předpověď prostě vždy nevyjde. V neděli foukalo a zvládly se odjet ještě dvě rozjížďky ve středním větru.

Mezi 12 Finny zvítězil a putovní pohár Ceny primátora získal Zdeněk Gebhart z JK Cheb. Naši závodníci: M. Bláha 3., J. Šilhavý 7., I. Dragoun 9., J. Nuc 12.

Optimistů se sešlo 5 a náš Š. Binko obsadil krásné druhé místo.

Ve Fireballech obsadili J. Štursová s L. Vítem 2. místo, M. Červený s V. Dragounem 3. místo a R. Splítek s I. Opletalovou 5. místo z celkových 5 lodí.

Raceboardy byly výhradně od nás a zvítězil J. Konig, následovaný Markem a Jiřím Šplíchalem, dále F. Kopecký, Jiří Šplíchal st., Filip Šplíchal a J. Hrubý.

Ve třídě RS Feva obsadil 3. místo nejmladší účastník závodu Daniel Dragoun s J. Martanem (LOKO) z celkových 5 lodí.

Děkujeme tímto panu náměstku Romanu Zarzyckému za udělení záštity a TJ Prazdroji Plzeň, JO za možnost závod uspořádat u nich. Já bych pak rád poděkoval všem, kteří pomohli s organizací a také účastníkům. Doufám, že takovou akci brzy zopakujeme. Kvůli takovým akcím to dělám. Takže díky! DD.
Výsledky.
Foto.

Pěkné 3. místo z 9 posádek obsadili na Brněnské přehradě ve třídě 29er V. Cibulka s P. Tupým (LS Brno). Výsledky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..