Úspěchy našich jachtařů koncem léta

Nejvíce závodů odjel Vojta Cibulka, který zaznamenal hned několik úspěchů na závodech celostátního významu:

  • Na MČR RS 500 na Lipně obsadil krásné 4. místo z 20 posádek s V. Cibulkovou. Shoda bodů je bohužel připravila o stupně vítězů. Výsledky. Článek. Fotky.
  • V pohárovém závodě třídy 29er na Lipně v Černé obsadili Vojta s P. Tupým (LS Brno) z 18 lodí výborné 3. místo za velmi větrných podmínek. Výsledky.
  • MČR třídy 29er se také konalo na Lipně. Vojta zajel pěkné 13. místo z 27 posádek. Výsledky. Závodu se ve třídě 420 zúčastnila také J. Štursová s A. Synkovou (LS Brno) a skončili čtvrté ze 7. Dále ve třídě Laser Radial M. Nuc, který dojel 17. z 21 závodníků.
  • Na Nechranicích byl Vojta s J. Dobrým (LOKO) po dvou sobotních rozjížďkách s přehledem první, ale bohužel neděle již žádné závodění nepřinesla, a tak nebyl závod klasifikován jako pohárový. Výsledky.

Mezi 8 posádkami lodí třídy 420 zvítězil v pohárovém závodě na Lipně F. Viták s M. Holou (LOKO). J. Štursová s A. Synkovou (LS Brno) byly čtvrté. Výsledky.

MČR Raceboard na Nových Mlýnech se zúčastnil K. Loužek a dojel 16. z 30 „prken“. V mládežnické třídě Bic Techno byl náš Š. Loužek 21. Výsledky.

Závod na Hracholuskách, který uzavírá letní prázdniny byl s účastí dvou našich závodníků lodní třídy Finn. M. Bláha byl druhý a I. Dragoun čtvrtý ze 7 lodí. Výsledky.

21 Fireballů se utkalo v pohárovém závodě na Nechranické přehradě. Pěkné 6. místo zajeli D. Dragoun s K. Janderovou (YC SaS). Výsledky.

2 komentáře u „Úspěchy našich jachtařů koncem léta

  1. Ahoj, zaujalo mne, že Vojta má odjeto nejvíce závodů. Kouknul jsem se na CSJ a pokud tam jsou kompletní informace, tak Vojta má odjeto 9 závodů a Štěpán 12 a ještě jeden nás čeká. Loužek

    1. Ahoj, bylo tím myšleno v poslední době- od posledního příspěvku. Nenapsal jsem to úplně šikovně. Ale je to zajímavá informace, která stojí za zmínku.
      Jinak se omlouvám, jestli jsem něco podstatného minul, težko se to všechno dohledává.
      Dík těm, kteří mi do mailu hodí alespoň odkaz na výsledky, případně nějakou fotku. Šetří to čas, kterého moc nemám. DD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..